Sockerfria peanut butter cups
Unna dig dessa små, sockerfria jordnötssmörcups gjorda på bara två enkla ingredienser. Det här är det perfekta alternativet för dig som vill ha något sött, krämigt och riktigt gott, utan onödigt socker eller krångel. Enkla att göra, naturligt goda och perfekta när du behöver ett litet energigivande mellanmål.

Detaljer
- 40 min
- 20
- Små godsaker
Ingredienser
- •150 g Sockerfri choklad
- •100 g Jordnötssmör
Instruktioner
- Bryt den sockerfria chokladen i bitar och smält den försiktigt över vattenbad eller i mikrovågsugn (värm i 15–20 sekunders intervaller och rör om mellan varje tills chokladen är helt smält och slät).
- Bryt den sockerfria chokladen i bitar och smält den försiktigt över vattenbad eller i mikrovågsugn (värm i 15–20 sekunders intervaller och rör om mellan varje tills chokladen är helt smält och slät). Ställ in i kylen i 5–10 minuter så att chokladen stelnar något.
- Lägg sedan en liten klick jordnötssmör i mitten av varje chokladskal. Håll det borta från kanterna så att det finns plats att försluta med choklad.
- Häll resten av den smälta chokladen över jordnötssmöret så att det täcks helt. Ställ in i frysen i cirka 15 minuter, eller tills de har stelnat helt.